Sunday, 28 August 2011

hadiah dari Dia.

kata seorang sahabat, 'sabarlah dayah,mungkin ni hadiah Ramadhan untuk awak. who knows? =) '
a'ah kan, mungkin.
ada hikmah, kita je yang tak tahu.
=)

semalam, dalam pukul 1 lebih, habis exam TOEFL.
perasaan?
entah.
sebab ada yang susah, ada yang boleh laa....
and at last, taktahu nak predict result macam mana nanti.
dalam hati cakap, ' kalau tak lepas untuk mana2 uni, lima ratus lebih kot burn duit ma dayah!'
hailaa~

Allah tu dengar je rintihan hamba Dia kan?
malam, masuk satu mesej.
dari seorang sahabat,

' salam ukhti. TOEFL dah habis kan?=) tinggal doa n tawakal je, insyaAllah yang terbaik dapat nanti!=D'

yaAllah, terima kasih kerana mengingatkan.
dah buat kan, tinggal doa dan tawakal.
Dia bagi yang terbaik je insyaAllah.
yang penting, BERSERAH padaNya.

tawakal ye dayah, =)..

p/s: rindu kalian wahai sahabat, walaupun baru berapa hari terpisah.=(

No comments:

Post a Comment